Program 2019

CHORUS GRANT

Sanger og sangskriver Kristian Finne Kristensen udgiver nyt album i 2019, der følger op på den anmelderroste Space fra 2014. Chorus Grant er et utroligt velspillende og originalt band, der er kendte for deres brag af livekoncerter.

Find Chorus Grant på facebook og se en livevideo her.

 

DE EFTERLADTE

Det er på én gang storladent og lavmælt, når De Efterladtes landskaber af moog, mellotron, synth og rytmeboks smelter sammen med Peter H. Olesens usentimentale vokal og tekster. Bandets seneste plade, “Synger dagen ind” fra oktober 2018, har meget fortjent fået masser af stjerner. 5 i Jyllands Posten, 5 i Gfrock, 4 i Gaffa.

Også De Efterladte er på facebook og har en video ude.

 

THE ENTREPRENEURS

The Entrepreneurs lukker festivalen med stormflod og mudderskred og brændende biler og hjerter lørdag aften. De er et magisk liveband – de får drengene til at græde og pigerne til at slås. Det er en rocktrio, der gør et klassisk format til deres helt eget. Deres debutalbum Noise and Romance udkom 1. februar. 

Følg dem her, og se videoen til Say So! her.

 

MADS MOURITZ

I år er det 15 år siden, at eneren, spillemanden og sangskriveren udgav sit debutalbum. I den anledning samler han et hold af sine nærmeste musikalske venner og spiller en unik koncert på Høst Møn med sange fra alle 8 udgivelser. Mads Mouritz åbner festivalen fredag eftermiddag.

Hør Mads Mouritz på Spotify.

 

MOON MOUNTAIN

Moon Mountains koncerter slår ikke bare benene væk under folk – de opsluger dem fuldkommen i afgrundsdyb synthpop, drømmende psych-støj og dansabel electro. Det er catchy riffs og hæse omkvæd, og der er mere post teenage angst end i et forladt kælderværelse i forstaden.

De er på facebook, og her kan du se videoen til seneste single.

 

 

 

Herunder kan du se programmet fra 2018.

Bo Evers – fredag klokken 18

Der er få bedre tekstforfattere end Bo Evers – hverken i byen eller på øen. Han kommer både “Stiv” og “Blød” og med lidt “Liv” og “Død” – som er titlerne på de to seneste og de to kommende EP’er. Bo Evers åbner festivalen helt solo med en akustisk guitar og et virvar af tragikomiske sange.

Se videoen til “Et dansenummer”: https://www.youtube.com/watch?v=gCCso-GPVOQ
Følg med i hele Bos liv her: https://www.facebook.com/BoEversDK/

 

Camilla Munck – fredag klokken 20

En uafrystelig stemme: Opfordrende og påkaldende. Et insisterende klaverspil: Fremdrivende og pågående. En tilstandens musik: Inderlig og massiv. Gennemborende og eksplosiv. Camilla Munck spiller på Høst Møn flankeret af mesterlige Bjørn Heebøll og Moogie Johnson. Trioen spiller fredag klokken 20.

 

Thirty Ghosts – fredag klokken 22

Elektriske kroppe og formløse væsener. Åbne veje og tavse minder. Landskaber uden kort og rum uden luft. Jordskred og ildebrand. Ly og tilflugt. Traumer i dur og tryghed i mol. Thirty Ghosts spiller fredag klokken 22.

Opdag hvad alt det betyder her: https://soundcloud.com/user-258916890/crawling

 

Kvinder der kender din krop (DJs) – fredag klokken 24

Der er damer med power bag pulten, når selectorduoen Kvinder Der Kender Din Krop spiller den musik, som din skamløse krop ikke kan lade være med at danse til. Deres set er fuld af skrigende damer, bløde mænd og sprøde beats – så husk danseskoene og slip kroppen fri.

 

Coppier/Segerberg – lørdag klokken 12

Forvent ekspressionistiske lydflader og rejser til steder, som du ikke har besøgt før, når den fransk/svenske duo Yann Coppier + Johan Segerberg skaber en unik koncert, der svinger mellem hård støj og blide melodier. Musikken bliver skabt til – og under – Høst Møn.

Lyt på de to kunstnere hver for sig her:
Yann Coppier: https://soundcloud.com/ovale/ovale-by-i-snor
Johan Segerberg: https://soundcloud.com/segerberg/mammalia

 

Islanders – lørdag klokken 14

Det tværnordiske ensemble præsenterer nordisk stonerfolk, psychedelia og newage fra Møn, Island og Gottland. Bandet blev samlet i maj i år i et hus på Hårbøllevej tæt på festivalpladsen og spiller i ugen op mod Høst Møn 5 koncerter på sin jomfrutur rundt omkring i Danmark.

Islanders’ medlemmer har en fortid i bands som I Got You On Tape, Mouritz/Hørslev Projektet, det Islandske reggaeband Ojba Rasta, Workers in Songs og Autofant.

 

Burning Velvet – lørdag klokken 16

Dark Americana anno 2018. Ekstremt lo-fi. Som et svendborgsk soundtrack til True Detective. Nicolai Wøldike Schmiths band Burning Velvet er blevet kaldt musik for nostalgiske lydæstetikere. Det er både støvet og grumset. Det er rigt og spinkelt. På én gang hvid støj og mørk skønhed. Burning Velvet spiller lørdag.

Hør seneste single her: https://celebration.lnk.to/BurningVelvet-Fragile

 

Rav – lørdag klokken 19

Rav er Kvindesinde. Kvindemor. Livmor. Helt. Menneske. Rav er Rebekka Maria Andersson med en fortid som As In RebekkaMaria og forsanger i Lampshade. Hun har hundredevis af koncerter og en seksfingret håndfuld plader bag sig, og hun kommer til Møn med elektronisk pop og en appel om at både eje og dele din krop.

Hør et remix af den første single fra den kommende EP “Mormælk” her.

Hør det nyeste nummer, stadig uudgivet, “Mælkevejen” her.

Læs og like på Facebook lige her.

 

Ring Them Bells – lørdag klokken 21

Støjrock som din mor hadede det. Det er storladent og primalt, og live er det direkte eksplosivt. Bandet har udgivet to plader og turneret flere lande og sig selv tynde. De kommer til Høst Møn med en masse nyt materiale. 

Se videoen til Nowhere For Me To Get Lost fra The Mikkeller LP her: https://vimeo.com/60160584
De er også på webben: https://www.facebook.com/ringthembellscopenhagen/