Høst Møn 2019

Weekenden 30-31/8 2019 afholder vi for anden gang musikfestivalen Høst Møn i Hårbølle på Møn. Vi starter fredag klokken 14 og slutter samme tid søndag.

Festivalen afholdes i år på Møn Camping, Hårbølle Strand. En billet koster 595,- inklusive billetgebyr og minimum 10 koncerter. Camping er med i prisen, uanset om du er i telt, tippi, campingvogn, autocamper, camplet eller en VW camper. Børnebilletter (2-12 år) koster 150.- inklusive billetgebyr. Dette dækker omkostningerne til maden.

Fredag og lørdag aften er der opbyggelig fællesspisning med nedbrydeligt bestik, og det er også med i prisen. Det er langbordsmiddag med fælles servering, hvor man kan dele en flaske vin med sine sidemænd og -kvinder. Ikke børnene, dem skal man ikke drikke med.

Frokosten lørdag og morgenmad lørdag og søndag kan købes på pladsen. Baren er fortsat billig og fuld af gode sager fra vores samarbejdspartnere. Vi serverer øl fra BRAW og Nørrebro Bryghus og gin fra Isle of Møn Spirits – det hele er så økologisk, at man bare kan drikke det.

2018 var første år, og vi ser allerede Høst Møn som en fast tradition til at lukke sommeren af. Her på hjemmesiden og på vores gruppe på facebook vil vi over de kommende måneder opdatere om bands, menuer og opløftende vejrudsigter.

Mere Møn?

Løbende opdateringer, flotte billeder, fed grafik: www.facebook.com/hoestmoen
Kontakt, booking, samarbejde: info@hoestmoen.dk